Logotype for Focus NordicLogotype for Focus Nordic

​Steiner BluHorizons – kikkerter med indbygget solbeskyttelse

Udgivet:

De nye, kompakte kikkerter Steiner BluHorizons tilpasser sig automatisk de gældende lysforhold, så man altid får et perfekt billede. Selv i stærkt sollys eller med reflekterende overflader som vand eller sne!


Steiner BluHorizons
er verdens første og eneste kikkert med fotokromatiske linser, der automatisk justerer lysstyrken, så man ikke risikerer at blive blændet under skiftende lysforhold. Steiner kalder teknologien Autobright, og den slipper lige præcist den rigtige mængde lys ind til at give et optimalt billede, uanset om solen ligger lige over horisonten, skinner direkte ned oppefra eller reflekteres via vand eller sne.

BluHorizons giver alle fornøjelsen af en behagelig og afslappet kiggeoplevelse. Med sin kompakte størrelse, lave vægt og ekstremt robuste konstruktion er kikkerten perfekt til fritidsaktiviteter af de mere eventyrlystne slags!

To modeller

Steiner BluHorizons fås i to modeller med forskellig forstørrelse og lysstyrke.

8x22: Med en vægt på kun 300 gram er kikkerten klar til at blive taget med på alle former for udflugter. Perfekt til rejser med let bagage!

10x26: Den høje forstørrelse bringer dig tæt på motivet, mens kikkerten er både let (310 gram) og kompakt.

Begge modeller har Steiners hurtige fokussystem, der gør det nemt at få perfekt klarhed, uanset hvor ofte du justerer kikkerten. De ergonomiske øjestykker er lavet af hudvenlig silikone, der ikke ældes og beskytter dine øjne mod forstyrrende sidelys og vind. En mønstret gummibelægning på kikkerten giver et sikkert og behageligt greb.

BluHorizons er også IPX4-klassificeret, hvilket betyder, at den kan modstå regn og stænk af vand fra alle retninger. Dette er kikkerten, som du kan stole på i vådt og tørt i temperaturer fra -20 °C til + 70 °C!


Pris og levering:


Steiner BluHorizons-kikkerter begynder at blive leveret i midten af juni.

Steiner BluHorizons 8x22: Cirkapris: 1499,00 kroner (inkl. moms).

Steiner BluHorizons 10x26: Cirkapris: 1599,00 kroner (inkl. moms).

For yderligere information: hans.bergquist@focusnordic.se


Egenskaber

  • Autobright Technology - Optimerer automatisk lystransmissionen til at give det bedst mulige billede under alle lysforhold.
  • Kompakt og let design
  • Hurtigt fokus fra nærgrænse hele vejen til uendeligt
  • Ekstremt robust, med slidstærk konstruktion og vejrbestandig
  • Grebsvenlig gummibelægning modstår vand, olie og ætsende kemikalier
  • Ergonomiske øjestykker kan foldes, hvis man benytter briller

Focus Nordic Denmark i Rødovre ved København er en del af Europas største fotodistributør, Focus Nordic. Vores sortiment omfatter en række af de største agenturer inden for foto og tilbehør. Vores agenturer er Panasonic, Ricoh/Pentax, Kodak, Lowepro, Lexar, Transcend, Delkin, Steiner, Hähnel, Tamron, Ilford, Velbon, Sirui, Samyang, GePe, Joby, Kowa, Celestron, LumeCube, Kipon, Polariod Originals, Lomography, Azden, Nissin, Kenko, Polaroid, Novoflex, Zeiss, NiSi, Ledgo, Zhiyun, Saramonic og Rotolight. Derudover har vi vores egen produktlinje under navnet Focus. Focus Nordic er medlem af BSCI, som arbejder for bedre arbejdsvilkår. Se mere på www.focusnordic.dk

Nøgleord: PressRelease