Foto
Video

Generelle salgsvilkår

Foto: Kapser M de Thurah

Priser

Priserne er angivet som nettopriser. Vi forbeholder os ret til øjeblikkelige prisændringer i tilfælde af omstændigheder uden for vores kontrol. Det kan fx være ændringer af priserne hos vores leverandører, valutakursændringer mm.

 

Betalingsbetingelser

Efter godkendelse af vores afdeling for kreditvurdering, tildeles kredittid samt en kredit-limit. Ved betaling efter forfaldsdatoen debiteres renter med den aktuelle rentesats, der angives på fakturaen.

 

Levering og forsendelse

Ordrer over kr. 2.400,- leveres fragt- og gebyrfrit. Ordre under den nævnte beløbsgrænse pålægges et samlet fragt- og ekspeditionsgebyr på kun kr. 50,-.

Ved ekspres leveringer debiteres den faktiske fragtomkostning. Dette gælder også for specielt voluminøse eller tunge pakker. Eventuelle restordre leveres fragtfrit.

 

Returneringer – Reklamationer og ombytninger

Følgende krav skal overholdes ved returnering af en vare til Focus Nordic:

  • Anmodning om returnering skal indgives via og skal godkendes af Focus Nordic
  • Produkter med fuld funktionalitet kan kun godkendes som returvare i tilfælde, hvor Focus Nordic har leveret det forkerte produkt
  • Returvarer må aldrig fysisk overdrages til repræsentanter for Focus Nordic
  • Vi opkræver eventuelle fragtomkostninger i forbindelse med en returvare, der er modtaget uden Focus Nordics godkendelse
  • Reklamation på grund af fejl i produkt eller levering af forkert produkt skal indgives senest 8 dage fra modtagelsesdatoen

 

Transportskader

I tilfælde af transportskader:

  • Meld skaden direkte til chaufføren, der leverer pakken, og sørg for korrekt dokumentation af skaden. Det er vigtigt, at dette sker, før der kvitteres for forsendelsen.
  • Medsend fotodokumentation for den beskadigede forsendelse
  • Send reklamationen til info@focusnordic.dk sammen med en beskrivelse af skaden, forsendelsesnummer, fakturanummer, og vedhæft al dokumentation
  • Opbevar eventuel emballage med henblik på yderligere undersøgelse.

 

Andre oplysninger

Focus Nordic forbeholder sig ret til at ændre alle oplysninger i tilfælde af – men ikke begrænset til – trykfejl, prisændringer, produkttilbud, udsolgte varer eller udsalg uden forudgående underretning af kunden.

Vælg region