alt=""
alt=""

Pressemeddelelse

2017-11-01

Faconsyet fotorygsæk fra Lowepro

Pressrelease image

Flere og flere fotografer anvender kompakte systemkameraer med små og fikse objektiver. Lowepro m-Trekker er den perfekte rygsæk til dette!

Almindelige fotorygsække er ofte unødigt store og pladskrævende til meget af det fotoudstyr, som kræves i dag. Trenden går nemlig mere og mere over mod kompakte, spejlløse kameraer, som ikke har DSLR-modellernes kraftige optiske søgere.

Behovet for en særligt tilpasset rygsæk til de spejlløse systemer har fået Lowepro til at udvikle en helt ny taske med faconsyede mål; Lowepro m-Trekker BP-150.

Tilpasset rejsen

Kun 15 cm dyb og med en længde på 45 cm er det her en rygsæk, som optager minimalt med plads såvel i hjemmet som på rejsen. Alligevel rummer m-Trekker en højest rimelig mængde fotoudstyr. Fleksibel indretning med flytbare skillevægge gør det nemt at skræddersy rygsækken til forskellige slags objektiver eller tilbehør.

Foruden et systemkamera med lysstærk normalzoom, et par mindre objektiver med fast brændvidde og andre småting, kan man uden videre få plads til en lang telezoom og et kompakt stativ, eksempelvis et Joby Gorillapod. Desuden har en m-Trekker en foret lomme til en laptop i en størrelse op til 12 tommer, alternativt en 13 tommers tablet.

Åbning fra ryggen betyder også, at udstyret er sikret mod langfingrede lommetyve. Bliver man overrasket af et pludseligt regnskyl, er det bare at trække det medfølgende overtræk til-al-slags-vejr på, (Lowepro AW Cover) og voila så er indersiden beskyttet mod vejrets luner.

Mere end fotosager

Som kronen på værket har m-Trekker BP-150 et separat, lettilgængeligt rum til personligt tilbehør, f.ex. et let regnsæt eller en tynd trøje i rygsækkens øverste del. Samt elastiske sidelommer til vandflasker eller en lille termoflaske. Vil man hellere bære et stativ på ydersiden end indeni, findes der justerbare remme på rygsækkens underdel beregnet til dette formål

Lowepro m-Trekker BP-150 findes i to forskellige varianter af slidstærkt stof. Den ene i sort Cordura® (nylon) og den anden i grå CanvexTM (et mix af polyester og bomuld).


Pris og leverance

Lowepro m-Trekker BP 150 kan allerede bestilles og koster ca: 999 kr inkl. moms

For yderligere information: kirstine.lindholm@focusnordic.dkSammenfatning

  • Tynd og beregnet for spejlløse systemer
  • Fleksibel indretning, sikker adgang fra rygsiden
  • Foret lomme til en 12-tommers laptop (CradleFitTM)
  • Rum i toppen til personligt udstyr
  • Sidelommer til vandflasker/termoflasker
  • Remme til at binde et stativ fast med
  • Beskyttende regnovertræk (All Weather AW Cover)
  • Udført i meget slidstærkt materialeSpecifikationer

Farve: Sort eller grå
Materiale: 600 Denier Polyester / grå CanvexTM eller 500D Cordura® afhængig af farve
Ydermål: 29 x 15 x 45 cm
Indermål: 27 x 12 x 42 cm
Vægt: 0.9 kg

More info

Nyhedsarkivet