Logotype for Focus NordicLogotype for Focus Nordic

Returnering og bytte

RMA & Serviceformular

Øvrige Focus Nordic produkter

Skal du sende varer retur eller til service, skal der udfyldes enten en RMA eller service formular. Formularerne kan du downloade herunder. Den udfyldte formular sender du til info@focusnordic.dk eller på Fax 4485 3401.

Du vil så høre fra os, og pakken vil blive afhentet uden omkostning for dig, husk at lægge en kopi af formularen i pakken.

Glem ikke at vedhæfte en kopi af din købskvittering/Garantibevis eller faktura. En ordrebekræftelse alene er ikke tilstrækkeligt! Hvis produktet er dækket af garantien, udføres reparation / service uden beregning. Hvis produktet IKKE er dækket af garantien, tilsendes et prisoverslag altid, før reparation / service begyndes.

Download RMA Formular

Download Service Formular

Download Kikkert Rep. Formular

Service & support

Kundesupport til kamera eller videokamera (hjælper også med oprettelse af reparationer) Kontakt os via nedenstående kontaktoplysninger, hvis du ønsker kundesupport til kameraer og videokameraer. Telefon: +45 369 277 99

Kontaktinfo Panasonic: http://www.panasonic.com/dk/kontakt-os.html

Afhentnings- og leveringsservice for kameraer og videokameraer: http://www.panasonic.com/dk/support/registrer-en-servicesag-for-kamera-eller-videokamera.html

Download Steiners prisliste