Logotype for Focus NordicLogotype for Focus Nordic

Lysstærkt portrætobjektiv til Sony

Udgivet:

Samyang udvider sin serie af autofokusobjektiver til Sonys full-frame systemkameraer med en klassisk, lysstærk portrætoptik i form af Samyang AF 85 mm f/1.4 FE.


Med sin korte telebrændvidde og store, maksimale blændeåbning er det nye Samyang AF 85 mm f/1.4 FE et ideelt objektiv til enhver Sony-fotograf, der elsker at tage portrætter og andre billeder med blød og flot bokeh!

Dette er det sjette Samyang-objektiv med autofokus til Sonys spejlfrie kameraer med E-fatning og kan ligesom sine søskende bruges på både full-frame-serierne A7 og A9 samt på Sony A6xxx-modellerne med APS-C-sensorer. Objektivet har en hurtig, lydsvag og præcis autofokusmotor, hvilket er vigtigt til portrætfotografering, når du ønsker at opnå perfekt skarphed på personens øjne, selv om du tager et hurtigt skud med kort varsel.

Høj skarphed og udsøgt bokeh

Samyang AF 85 mm f/1.4 FE er skabt til at give en fremragende optisk ydelse med en kombination af høj skarphed og udsøgt bokeh. Den optiske konstruktion består af 11 linseelementer arrangeret i 8 grupper, hvor et element er fremstillet af ED-glas for at modvirke kromatisk aberration. For at sikre maksimal opløsning har Samyang også brugt fire linseelementer fremstillet af HR-glas (High Refractive). De bidrager desuden til objektivets relativt kompakte størrelse (mindre end 10 cm i længden). En blændeåbning med ni blændelameller hjælper med til at skabe en flot, sløret baggrund.

Samyangs effektive UMC-overfladebehandling (Ultra Multi Coating) sikrer, at billederne altid viser høj kontrast og klarhed samt en neutral farvegengivelse. For at undgå risikoen for reflekser i stærkt sidelys kan man montere den medfølgende modlysblænde.

Pris og levering:

Samyang AF 85 mm f/1.4 FE kommer på markedet i løbet af foråret.

Pris: 4 999,- kroner

For yderligere information: karsten.rath@focusnordic.dk


Oversigt over vigtige funktioner

  • Lysstærk 85mm teleobjektiv til Sony E/FE-fatning
  • Bygget til full-frame (kan også bruges med APS-C)
  • Hurtig og lydløs autofokus
  • Optisk konstruktion af høj kvalitet med HR- og ED-glas
  • Blød og flot bokeh


Samyang AF-objektiver med Sony E-fatning

Samyang AF 14 mm f/2.8 FE

Samyang AF 24 mm f/2.8 FE

Samyang AF 35 mm f/2.8 FE

Samyang AF 35 mm f/1.4 FE

Samyang AF 50 mm f/1.4 FE

Samyang AF 85 mm f/1.4 FE


Specifikationer

Brændvidde: 85 mm
Største blændeåbning: 1.4
Billedformat: 24 × 36 mm (full-frame). Virker også til APS-C
Objektivfatning: Sony E/FE-fatning

Fokusering: Autofokus
Billedstabilisering: Nej
Optisk konstruktion: 11 linseelementer / 8 grupper
Mindste blændeåbning: 16
Nærgrænse: 90 cm
Maksimal forstørrelse: 0.11x (1:9)
Antal blændelameller: 9
Filterdiameter: 77 mm
Længde: 99,5 mm
Diameter: 88 mm
Vægt: 568 gram

Medfølgende tilbehør: Modlysblænde, objektivdæksler

Focus Nordic Denmark i Rødovre ved København er en del af Europas største fotodistributør, Focus Nordic. Vores sortiment omfatter en række af de største agenturer inden for foto og tilbehør. Vores agenturer er Panasonic, Ricoh/Pentax, Kodak, Lowepro, Lexar, Transcend, Delkin, Steiner, Hähnel, Tamron, Ilford, Velbon, Sirui, Samyang, GePe, Joby, Kowa, Celestron, LumeCube, Kipon, Polariod Originals, Lomography, Azden, Nissin, Kenko, Polaroid, Novoflex, Zeiss, NiSi, Ledgo, Zhiyun, Saramonic og Rotolight. Derudover har vi vores egen produktlinje under navnet Focus. Focus Nordic er medlem af BSCI, som arbejder for bedre arbejdsvilkår. Se mere på www.focusnordic.dk

Nøgleord: PressRelease