Foto
Video og droner

Gå på opdagelse i gaderne med Ricoh GR III og Lume Cube

Få en Lume Cube GRATIS, når du køber en Ricoh GR III

Foto: Tomas Wikers · @tomaswikers

Tilføj lidt lys til dine gadebilleder med Lume Cube

Når du køber et Ricoh GR III i perioden 12. marts til 30. april 2021, får du samtidig en Lume Cube GRATIS (værdi ca 799 DKK). Den superkompakte og meget lysstærke Lume Cube gør det nemmere end nogensinde før at få velbelyste billeder eller opnå den effekt, som du altid har drømt om.

Alle:
1

Sorter efter:

Vis som

Fang øjeblikket på gaden

Gaden udgør en scene, hvor rammerne og hovedpersonerne skifter hele tiden. Gadefotografi udforsker, observerer og fanger øjeblikke, følelser, stemninger og livet i dagligdagen.

Et gadefoto behøver ikke nødvendigvis at blive taget på gaden eller i et bymiljø. Små sjove situationer kan forekomme overalt, hvor folk mødes - som i en park, på en café eller i en frisørsalon. Vent et par minutter og se dig om efter noget spændende. Hvis der ikke sker noget interessant, kan du prøve et andet sted og måske komme tilbage igen senere.

Alle fotos af Tomas Wikers | @tomaswikers

Om Ricoh GR III

Når du arbejder med gadefotografi, vil du normalt helst glide ind i omgivelserne og ikke selv tiltrække for megen opmærksomhed. Det kompakte premium-kameraRicoh GR III er et fremragende valg. Det er en fryd at bruge, og så er det nemt at tage med sig. Kameraet passer perfekt i en lomme, når du ikke skal bruge det.

Det er et kompaktkamera til virkelig seriøs fotografering. Til trods for sit lommevenlige format har kameraet en ydelse, der svarer til et systemkamera, og du kan manuelt styre eksponering og andre vigtige indstillinger. Ricoh GR III har en billedsensor på 24 MP i størrelsen APS-C, et lysstærkt vidvinkelobjektiv svarende til 28mm og indbygget billedstabilisering. Med den trådløse forbindelsesmulighed kan du dele dine billeder straks efter optagelsen.

Om Lume Cube

Sig goddag til Lume Cube 2.0, der er det ultimative lys til content creators og designet til at præstere i alle omgivelser samt modstå alle elementer. Lume Cube 2.0 er indbegrebet af den perfekte kombination af størrelse og styrke med en højde på 4 cm og tilstrækkelig styrke til at oplyse rummet! Brug lyset sammen med dit kamera, drone, smartphone, actionkamera eller andre enheder til skabelse af indhold og opnå bedre lysforhold.

Lume Cube 2.0 er markedets mindste LED-lys til billede og video, har de fleste funktioner og er af professionel kvalitet. Lume Cube 2.0 er med sin seneste LED-billedteknologi og opladning via USB-C fremtiden indenfor bærbar og kraftig belysning til content creators. Den nye linse med en lysvinkel på 80º giver et 95+ CRI-lys, afbalanceret efter dagslyset, og spreder lyset rent uden hotspots, der giver en professionel belysning af alle motiver.

Vælg region