alt=""
alt=""

Om os

Focus Nordic logo
Download logo (eps)

Vores målsætning er at være en komplet leverandør af fotoprodukter til det nordiske marked, og samtidig være en dygtig, effektiv og behagelig samarbejdspartner for vores forhandlere og leverandører. Vores sortiment består af en lang række stærke varemærker, som alle er kendetegnet ved produkter af høj kvalitet. Vi markedsfører også et sortiment af varer under vort eget mærke – Focus. Focus-produkterne er ligeledes kendetegnet ved høj kvalitet til prisen – value for money.

Her på vores webside kan du som forhandler få informationer om vores produkter samt handle online.

Velkommen!


Historie

Focus Nordic er opstået efter en fusion mellem Westheimer A/S, Focus Trading AB fra Sverige og Aronsen AS fra Norge.

Westheimer A/S blev grundlagt i 1955 af Paul Westheimer, som var en af de første til at importere japanske kameraer til Europa. Hovedmærkerne var i ca. 50 år Canon og Minolta. I firserne startede næste generation i firmaet – Mikael Westheimer, som sammen med Thomas Wernbo, grundlæggeren af Focus Trading etablerede et nordisk samarbejde, som i midten af 90erne blev udvidet med Aronsen AS fra Norge. I 2007 etablerede de tre selskaber et finsk selskab, som hurtigt blev en af de ledende fotoleverandører til det finske marked.

Samarbejdet blev til en egentlig fusion 1. januar 2010, hvor Focus Nordic blev dannet.

Med udgangspunkt i en stærk salgsorganisation i hvert land leveres der varer fra et stort centralt lager i Partille uden for Gøteborg til hele det nordiske marked. Kombinationen af lokale salgskontorer og central distribution, administration, bogholderi og IT skal fastholde og udvikle vores position som nordens største og bredeste fotodistributør.