alt=""
alt=""

Pressemeddelelse

2018-02-22

Tamron lancerer 28-75mm f/2.8 til Sony E

Pressrelease image

Tamron planlægger at lancere en serie af objektiver til systemkameraer med full-frame. Den første bliver den lysstærke normalzoom Tamron 28-75mm f/2.8 Di III RXD.


Tamrons populære og meget anerkendte standard zoomoptik 28-75mm f/2.8 kommer nu endelig i en specialbygget version til full-frame-systemkameraer med Sonys E-fatning. Det nye Tamron 28-75mm f/2.8 Di III RXD er på trods af den høje lysstyrke på f/2.8 ved alle brændvidder både kompakt og let med en vægt på kun 550 gram.


Stille fokus med step-motor

Objektivet er udstyret med en helt ny fokusmotor kaldet RXD - Rapid eXtra-Silent Stepping Drive. Det er en såkaldt step-motor, der giver både hurtig, præcis og bemærkelsesværdig stille fokusering, hvilket gør objektivet ideelt til videooptagelser. Teknologien er også kompatibelt med Sonys DMF-funktion (Direct Manual Focus), der gør det nemt og lynhurtigt at skifte mellem autofokus og manuel fokus.

Tamron 28-75mm f/2.8 Di III RXD er også stærk til næroptagelser, da nærgrænsen på vidvinkel blot er på 19 cm. Det åbner for spændende muligheder for at fotografere eller filme hovedmotivet meget tæt på og samtidig få omgivelserne med i baggrunden.


Moderne design og højklasse optik

Tamron 28-75mm f/2.8 Di III RXD har et moderne design med et glat objektivramme og den elegante sølvring nær fatningen, som er blevet et kendetegn for den nye generation af Tamron-objektiver. Konstruktionen er fremstillet til at modstå fugt, og frontlinsen har en fluorbelægning, der afviser regndråber, fedt og snavs samt gør den nem at holde rent.

Som sin forgænger til spejlreflekskameraer har Tamron 28-75mm f/2.8 Di III RXD en meget høj optisk kvalitet, og den store blændeåbning gør det muligt at tage billeder med flotte, slørede baggrunde - perfekt til eksempelvis portrætter.

Detaljerede tekniske specifikationer og pris vil blive annonceret senere, når objektivet får sin officielle lancering. Det forventes at ske midt i 2018.


Yderligere information:
karsten.rath@focusnordic.dk


Sammenfatning Tamron 28-75mm f/2.8 Di III RXD

  • Lysstærk normalzoom til Sony E-fatning
  • Bygget til full-frame, men kan også bruges med APS-C-sensor
  • Ny step-motor, RXD, giver hurtig og ekstrem stille fokusering
  • Understøtter Sonys DMF-funktion til hurtigt skifte mellem AF og manuel fokus
  • Fugtafvisende hus og frontlinse med fluorbelægning, der afviser vand og snavs
  • Moderne, ergonomisk og elegant design
  • Nærgrænse på kun 19 cm på vidvinkel og 39 cm på teleindstilling
  • Kompakt (11,8 cm langt) og let (550 gram)

More info

Nyhedsarkivet