alt=""
alt=""

Pressemeddelelse

2017-12-19

Kikkerter med en udsigt helt uden rystelser

Pressrelease image

Med de nye billedstabiliserede Kenko VcSMART-kikkerter kan du endelig opleve, hvad ægte skarphed betyder. Desuden er de både lette og kompakte.

Enhver, der har brugt en kikkert med kraftig forstørrelse, ved, hvor svært det er at holde den tilstrækkeligt stabilt til at se de fine detaljer tydeligt nok. Selv den mindste vibration får billedet til at hoppe i alle retninger, hvilket ikke kun giver et sløret billede, men også er trættende for øjnene.

De nye, lette og kompakte kikkerter Kenko VcSMART 10x30 og 14x30 løser dette problem en gang for alle. De er nemlig udstyret med optisk billedstabilisering, der modvirker både små vibrationer og større rystelser, så du får en perfekt billedoplevelse. Nu er det endelig muligt at nærstudere alle detaljerne i et landskab, strukturen i en fugls fjerdragt eller læse skilte i det fjerne uden først at skulle finde støtte til kikkerten! Desuden gør billedstabiliseringen det dejligt afslappende for øjnene.

Nem at bruge

Kenkos billedstabilisering benytter gyroer samt et gimbal-ophæng med to akser til prismerne, og teknologien kan kompensere for vibrationer med en hældning på op til +/- 3 grader. Billedstabilisering aktiveres med et tryk på en knap og drives af et CR2-lithiumbatteri, der kan holde til 12 timers brug. Hvis du glemmer at slukke for den, slukker kikkerten selv efter 10 minutter for at spare på strømmen.

Begge versioner har en fremragende øjeafstand (14 mm) og et bredt synsfelt. Synsfeltet er 91 m i en afstand på 1000 meter for 10x30-modellen og 77 m for 14x30-versionen. Med en glimrende nærgrænse på 3,5 meter kan Kenko VcSMART også bruges til at studere selv mindre genstande. Du kan for eksempel nyde synet af en sommerfugl, og den vil med 14x30-modellen se ud, som om den kun er 25 cm fra dit ansigt!

En avanceret flerlagsbelægning på optikken sikrer høj lysgennemstrømning, neutrale farver og forhindrer forstyrrende refleksioner. En gummibelægning på ydersiden af kikkerten beskytter mod slid og giver samtidigt et fast og behageligt greb. Man kan justere øjeafstanden til fire positioner, hvilket gør det nemt at finde den perfekte indstilling, selv hvis du bruger briller.

Med deres kompakte og lette format (vægten er kun 515 gram) er Kenko VcSMART-kikkerterne ganske enkelt fantastiske til alt fra fugleture, jagt og naturvandringer til sport og koncerter. Eller til at opleve en krystalklar stjernehimmel!

Priser og levering:

De nye kikkerter fra Kenko kan leveres i januar 2018. Priserne er:

Kenko VcSMART 10x30: 7,199,- DKK

Kenko VcSMART 14x30: 7,699,- DKK


For mere information: hans.bergquist@focusnordic.se


Fordele ved Kenko VcSMART

Billedstabilisering giver et roligt og tydeligt billede. Oplev flere detaljer

Selv efter lang tids brug bliver øjnene ikke trætte

Øjeafstand på 14 mm. Synet kan let justeres efter forskellige behov

Kompakt og let konstruktion

Slidstærk gummibelægning, der giver et godt greb


Specifikationer

Kenko VcSMART 10x30 / Kenko VcSMART 14x30

Prisme-type: Tagprisme Tagprisme

Forstørrelse: 10x / 14x

Objektiv: 30 mm / 30 mm

Overfladebelægning: FMC / FMC

Synsfelt ved 1000m: 91 m / 77 m

Synsfelt i grader: 5,2° / 4,4°

Øjeafstand: 14 mm / 14 mm

Nærgrænse: 3,5 m 3,5 m

Stabiliseringsområde: ±3 grader / ±3 grader

Batteri: CR2 / CR2

Batterikapacitet: 12 timer / 12 timer

Størrelse: 147x51x124 mm / 147x51x124 mm

Vægt: 515 gram / 515 gram

More info

Nyhedsarkivet