alt=""
alt=""

Pressemeddelelse

2017-10-26

Pentax på vej med nye objektiver i Star-serien

Pressrelease image

Høj lysstyrke og førsteklasses kvalitet såvel optisk som mekanisk kendetegner det nye Pentax-D FA? 50mm f/1.4 SDM AW og zoomen Pentax DA? 11-18mm f/2.8.


Ricoh meddeler, at udviklingen af to nye medlemmer af virksomhedens fineste objektivfamilie, Pentax Star-serien, er i fuld gang. Det ene er et lysstærkt normalobjektiv til fuldformat, og det andet er en vidvinkelzoom til APS-C-formatet.

Star-serien henvender sig til de mest kræsne Pentax-fotografer og tilbyder den bedst mulige billedkvalitet. Objektiverne skal også være i samme exceptionelle konstruktion og tilbyde den samme holdbarhed, som Pentax vejrbestandige kamerahuse.

HD Pentax-D FA? 50mm f/1.4 SDM AW er et lysstærkt objektiv tilpasset til fuldformat. Det har en fokuseringsafstand på 40 cm og indeholder en ringformet ultralydsmotor (SDM, Supersonic Directdrive Motor), som giver hurtig og stille fokusering. Vejrbeskyttelse i form af gummitætninger gør objektivet egnet til fotografering under svære forhold.

Lancering er planlagt til foråret 2018.

HD Pentax-DA? 11-18mm f/2.8 er en vidvinkelzoom til APS-C-formatet, og dens udmærkede skarphed og opløsning også med fuld blænder (2.8) gør den til en perfekt repræsentant for Pentax Star-serien. Objektivets brændvidde-område svarer til 17-27.5 mm for fuldformat.

Lancering er planlagt til sommeren 2018.

For yderligere information: karsten.rath@focusnordic.dk

More info

Nyhedsarkivet