alt=""
alt=""

Pressemeddelelse

2011-09-10

Fish-eye fra Samyang til Micro 4:3

Samyang 7.5mm 1:3.5 UMC Fish-eye MFT

Det tidligere annoncerede objektiv nærmer sig nu levering, og kommer på markedet midt i september i år. Objektivet kommer i to farver, sølv og sort.

Panoramafotografier med Samyangs fish-eye-objektiv

Samyangs 7.5mm giver en vidvinkel op til 180 grader på diagonalen, hvilket gør den virkelig god til panoramafotografering. Der findes en virtuel rundtur af Krakow på den specielle hjemmeside www.samyang.pl/75mft Alle panoramabilleder på siden er taget med Samyang 7.5mm 1:3.5 Fish-eye UMC MFT og Olympus PEN E-P1.

Samyang 7.5mm 1:3.5 UMC Fish-eye MFT er et objektiv med 7,5 millimeters brændvidde og lysstyrke F/3,5. Trods sin størrelse giver det nye objektiv billeder i høj kvalitet. Samyang 7.5mm 1:3.5 er den første model fra den nye familie af objektiver, som er udviklet specielt til Micro Four Thirds-systemet.

”Samyang fortsætter med at levere spændende brændvidder af høj kvalitet til en lav pris. Vi har store forventninger til dette objektiv”, siger Lasse Ericsson hos Focus Nordic, Samyangs nordiske distributør.

Pris og tilgængelighed

Objektivet lanceres til en vejl. udsalgspris på DKK 2.599,00 når det kommer i handlen i løbet af september 2011. Se også Samyangs website: http://www.syopt.co.kr

 

Nyhedsarkivet