alt=""
alt=""

Pressemeddelelse

2011-08-24

Nyt lysstærkt 24mm objektiv fra Samyang

Samyang lancerer et nyt objektiv - 24mm f/1.4 ED AS UMC – med 13 linser i 12 grupper. Fire af disse linser er udformet i ED-glas (lav spredning), mens to er asfæriske. Objektivet har antirefleksbehandling af UMC-typen i flere lag, hvilket giver en fantastisk lystransmission. Objektivet har manuelt fokus.

”Objektivet lanceres til en række populære SLR-kameraer med fuldformats-, APS-C- eller mindre billedcensorer: Canon, Nikon AE, Pentax, Samsung NX, Four Thirds, og Sony Alpha”, siger Lasse Ericsson hos Focus Nordic, nordisk distributør af Samyang.

På kameraer med fuldformatssensor vil objektivet agere som et godt vidvinkelobjektiv, perfekt til arkitektur- og landskabsfotografering. Fotografer, som bruger DX-sensorer får et objektiv, som passer perfekt til fotojournalistik og landskabsfotografering. Monteret på Micro Four/Thirds-kamera får fotografen, hvad der svarer til et meget lysstærkt 50mm normalobjektiv, som giver stort set samme perspektiv som ens eget syn. Objektivet er meget velegnet til at optage højkvalitets HD-video med SLR-kamera. Her er manuel fokusering en stor fordel.

Pris og tilgængelighed
Det nye objektiv kommer på markedet i slutningen af 2011. Prisen er endnu ikke fastsat.


Samyang Optics Company Limited er en sydkoreansk virksomhed grundlagt i 1972, som producerer optisk udstyr, CCTV og fototilbehør. Samyang er kendt for at producere gode udskiftelige objektiver, som er kompatible med kameraer fra forskellige producenter.
Se www.syopt.co.kr

Nyhedsarkivet