alt=""
alt=""

Pressemeddelelse

2011-04-01

Focus Nordic overtager distributionen af Carl Zeiss objektiver i Danmark

Pr. 1. april 2011 overtager Focus Nordic Denmark distributionen af Carl Zeiss objektiver i Danmark.

Siden 2006 er den danske distribution af Carl Zeiss blevet varetaget af Photografica, som med stor succes har introduceret Zeiss objektiver for professionelle fotografer og fotoentusiaster. Photografica vil fortsat forhandle Zeiss objektiver som dedikeret pro-forhandler.

Skiftet af distributør skyldes et ønske fra Carl Zeiss om en bredere distribution på det danske marked.

”Hos Focus Nordic Denmark er vi glade for at kunne føje endnu et brand af høj kvalitet til vores produktportefølje, og vi ser frem til at sælge og markedsføre både SLR- samt videoobjektiverne i Danmark. Vi sælger allerede produkterne med stor succes på det norske marked, så vi kender til objektivernes kvalitet og markedspotentiale”, udtaler produktchef Martin Kjeldsen.

Carl Zeiss har netop kunnet fejre sit 120 års jubilæum inden for udvikling og produktion af objektiver, og har mere end 160 års erfaring inden for optisk innovation.

Zeiss leverer i dag objektiver, som passer til flere af de aktuelle digitale SLR-kameraer. En serie objektiver med fast brændvidde, fra supervidvinkel 18mm til Macro Planar 100mm og med den berømte T*-antirefleksbehandling, som giver billeder med minimale reflekser og en rig farvegengivelse.
Objektiverne er med manuel fokusering og er dermed meget velegnet til både stilbilleder og HD-video.

For yderligere information: Dorthe Jessien Hansen, Focus Nordic Denmark, mail: dorthe.hansen@focusnordic.dk, tlf.: 4485 3400.

 

Focus Nordic Denmark i Rødovre ved København er en del af Nordens største fotodistributør, Focus Nordic. Vores sortiment omfatter en række af de største agenturer inden for foto og tilbehør. Vores største agenturer inden for foto er Pentax og Panasonic, og på tilbehørssiden har vi SanDisk, Tamron, Zeiss, Velbon, Metz, Jobo, Steiner, Swarovski, Hähnel, Energizer, Gorillapod, Samyang, Lensbaby, Hoya, Kenko, Nissin, LensPen og DustAid. Derudover har vi vores egen produktlinje under navnet Focus.

Carl Zeiss objektiver har i alle årene været kendt for sin unikke optiske og mekaniske kvalitet. Carl Zeiss har i 120 år leveret optikker til bl.a. fotografering og film, fra verdensrummet og månen, til Hollywood og fotografer i hele verden over. Den kompromisløse kvalitet giver dig det ultimative værktøj til at åbne døren til en helt ny fotografisk verden.

Nyhedsarkivet